3 dages storbyferie
inkluderer altid:

Flyrejse inkl. skatter
2 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad hver dag

Rejsen kan forlænges efter ønske.

Rejseforespørgsel

Har du særlige ønsker?
- skræddersyer vi selvfølgelig rejsen til dig

Fakta og nyttige adresser

 

Transport til og fra lufthavnen: Palma Lufthavn ligger ca. 8 km øst for Palma de Mallorca. Hertil går der busser hver halve time. Turen tager ca. 30 minutter og prisen er ca. 3 Euro. Vælger man at tage taxa til Palma skal man regne med ca. 15 Euro. Skal man videre rundt på øen er der gode transportmuligheder fra Palma, med både bus og tog.

Biludlejning: Vi anbefaler, at man lejer en bil, hvis man gerne vil opleve Mallorca på egen hånd. Vi er behjælplige med fordelagtige priser igennem Holdiday Autos fra deres kontor i lufthavnen og bykontoret i Palma de Mallorca. Til og frakørsel fra Mallorca lufthavn foregår via Palma-Santanyí motorvejen. 

Cykling: Det er en god idé at leje en cykel, hvis man vil udfordre bjergene, de smukke dale og flade tinder. I foråret er det rarest at cykle på øen, da højsæsonen byder på en del biler. Der kan lejes cykler overalt.

Mad og drikke: Der findes mange lækre restauranter på Mallorca. Specielt i de større byer. Her er der masser af lokale retter på menukortet. Prøv nogle af de fantastiske fiskeretter som bl.a. Paella. Spanien har også nogle af verdens bedste vine. Spørg efter husets vin, og få en ny oplevelse hver eneste gang. Spanien er ligeledes kendt for Sangria, som er en drink der hovedsageligt består af rødvin og smager fantastisk med friske frugter.

Indkøb: Efter en ferie på Malloca er der mange som har en ekstra kuffert med hjem. Gaderne bugner af butikker, hvor der er mulighed for at købe sjove souvenirs med hjem. Der er specielt penge at spare hvis man går på de lokale markeder. I de større byer kan man finde mærkevarer til rimelige priser - men pas på efterligninger.

Strandene: Der er mange flotte og kilometer lange sandstrande på Mallorca. Prøv også de mindre strande og uberørte viger, hvor det er utroligt smukt at snorkle.

Prisniveau: Alting er billigere end i Danmark. En kop kaffe koster ca. 15 kr. på en café og husets vin koster ca. 75 kr. på en god restaurant.

Valuta: Euro. 1 = ca. 7,5 kr.

Elektricitet: 230-240. Der skal anvendes adapter for at kunne anvende elartikler.

 

 Nyttige adresser
 

 Den spanske stats
 turistbureau
 Ny Østergade 34, 1 sal
 1101 København K
 Tlf. 3315 1165
 Fax 3315 8365

 Spaniens Ambassade
 Kristianiagade 21
 2100 København Ø
 Tel.: 35 42 47 00
 Fax: 35 26 30 99