3 dages storbyferie
inkluderer altid:

Flyrejse inkl. skatter
2 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad hver dag

Rejsen kan forlænges efter ønske.

Rejseforespørgsel

Har du særlige ønsker?
- skræddersyer vi selvfølgelig rejsen til dig

Marrakech

Slip sanserne løs i Marrakech, 1001 nats eventyr

Risskov Travel Partner tilbyder storbyferie som pakkerejse til Marrakech. Fly og hotel til de bedste priser. Få inspiration til et besøg i den eventyrlige marrokanske by her.

S
lip sansernes løs og oplev Marrakech, byen ved foden af de snetoppede Atlasbjerge. Farverne og duftene er uendelige i medinaen, den gamle historiske bydel i Marrakech. Byen er som taget ud af 1001 nats eventyr og er nordafrikas mest charmerende by. Medinaens gader byder på uendelige eventyr, indtryk og oplevelser fra en svunden tid. Gå på opdagelse i de mange boder med et kæmpeudvalg af kryderrier og håndarbejde. Prøv de saltede mandler, dadlerne, oliven og de mangfoldige madboder.

Gå ikke glip af Djeema el-Fna, den store plads i medinaen. Med sit inferno af akrobater, slangetæmmere, historiefortællere, dansere, musikere og spåkoner kan denne pladsen tage pusten fra enhver. Det er en uforglemmelig oplevelse at sidde på en af de mange restauranter eller caféer med tagterrasse og udsigt til pladsen, og herfra følge hele dette skue. Det er intet mindre end en oplevelse for livet.

Souk'en starter ved Djeema el-Fna. Souk'en er byens imponerende marked. Hele 4.000 butikker er samlet i souk'ens smalle og kringlede gader. Et imponerende syn og en kæmpe endløs labyrint som kræver at man har stedsansen i orden.

Få en gratis rejsebog, når du booker din storbyferie til Barcelona eller New York


Storbyferie - Marrakech

Riad 1001 Nuits

Få opfyldt drømmen på din storbyferie til Marrekech. Riad 1001 Nuits bringer fortællingerne fra1001 nats drøm til virkelighed på...

Pris fra kr. 2.399,-
Hotel La Renaissance

Nyd det solferien på Hotel La Renaissance, som er et af byens ældste hoteller og var almindelig kendt som...

Pris fra kr. 2.599,-
Riad Les Hibiscus

Nyd solen og bo hyggeligt og intimt på din storbyferie til Marrakech. Riad Les Hibiscus ligger inde i selve Medinaen,...

Pris fra kr. 2.499,-