3 dages storbyferie
inkluderer altid:

Flyrejse inkl. skatter
2 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad hver dag

Rejsen kan forlænges efter ønske.

Rejseforespørgsel

Har du særlige ønsker?
- skræddersyer vi selvfølgelig rejsen til dig

Fakta og nyttige adresser

 

Transport: Der er to internationale lufthavne i Shanghai. Shanghai Pudong International Airport ligger 30 km sydøst for Shanghai samt Shanghai Hongqiao International Airport som ligger 13 km vest for Shanghai. Fra Pudong er det muligt at komme til centrum med højhastighedstoget Shanghai Maglev, mens Hongqiao er forbundet med Shanghai Metroen. Man kan også tage turen til centrum med bus eller taxi.

Visum: Danske statsborgere der besøger Kina, skal ansøge om visum for opholdet hos den kinesiske ambassade i København. De fleste visa udstedes inden for 5 arbejdsdage men det anbefales at søge i god tid. Passet skal desuden være gyldigt seks måneder ud over opholdets afslutning.

Valuta: Kinesiske Yuan Renminbi. 1 CNY = ca. 0,8 DKK.

Tidszone: Uret stilles 6 timer frem, i forhold til Danmark.

Indkøb: Mange besøger Shanghai fordi det byder på shoppingmuligheder i absolut verdensklasse. Nanjing Road er Shanghai's verdensberømte shopping paradis, men der er gode indkøb at gøre mange steder i den enorme by. Generelt er prisniveauet væsentligt lavere end i Danmark.  

Drikkevand: Drikkevandet i Shanghai anbefales ikke, da de europæiske grænseværdier for en række tungmetaller er overskredet. Køb i stedet drikkevand på flaske.

 

 Nyttige adresser
 

Den Danske Generalkonsulat i Shanghai
Shanghai International Trade Center, Yan'an
Xi LuNo. 2201, Room 701
200336 Shanghai
Tlf. 0086 21 6209 0500

 

 


Den Kinesiske Ambassade
Øregårdsvænget 5
2900 Hellerup
Tlf: 39 46 08 89