Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Om storbyferie

Tag en bid af verden på en storbyferie

En storbyferie er et lille afbræk fra den daglige trummerum, hvor du kan prøve, hvordan det er at være en ægte romer, londoner eller newyorker for et par dage. På en storbyferie med os kommer du til nogle af verdens mest interessante storbyer, og der er altid inkluderet fly, to overnatninger på centrale hoteller og morgenmad dagligt. Og du er selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven, når du køber en storbyferie gennem os i modsætning til, hvis du prøver kræfter med at arrangere ferien selv.

Hvorfor købe en storbyferie hos os?

  • Du får altid personlig rådgivning og betjening
  • Du ved præcis, hvad du får – vi kender byerne og hotellerne indgående
  • Du får en rejse skræddersyet efter dine ønsker
  • Du får hurtigt og nemt et tilbud
  • Du får sikkerheden af en 24 timers vagttelefon under rejsen

En storbyferie er koncentreret kvalitetstid, og vi har rejser til de af verdens storbyer, der har allermest at byde på, hvad enten det er gode shoppingmuligheder, spændende seværdigheder, charmerende arkitektur og gode spisesteder. Du kan bl.a. gengælde smilet hos Mona Lisa på Louvre i Paris, gå shop-amok på Oxford Street i London, spise velsmagende tapas i Barcelona eller opleve et moderne 1001-nats eventyr i metropolen Istanbul.
Vi kender byerne indgående, har gode lokale kontakter og har ansat et dygtigt team af rejsekonsulenter, der udelukkende beskæftiger sig med at sende folk af sted på storbyferier til rigtig gode priser.

Ikke blot et vilkårligt hotel

Vi mener, at hoteloplevelsen også er en stor del af storbyferien, da det ikke er uvæsentligt om hotellet ligger centralt, så du hurtigt kan gøre brug af byens tilbud. Og da dagene på en storbyferie ofte også udnyttes til det maksimale med et spækket dagsprogram, er det rart at kunne få fornyet energi i nogle dejlige hotelrammer. Vi kender hotellerne, og vi har udvalgt hotellerne ud fra bl.a. deres gode beliggenhed eller fordi de har et charmerende udtryk med en særlig historie. Nogle af hotellerne har vi markeret som RTP favorit-hoteller, hvilket betyder, at det er hoteller, vi har et personligt kendskab til, de er med god beliggenhed, er af god kvalitet og emmer af hyggelig atmosfære.

Noget ekstra på din storbyferie

Da vi er storbyeeksperter, har vi udviklet et nyt storbyferiekoncept, der hedder Storbyferie Plus. Her får du en storbyferie-pakke til en altid god pris, der består af et forlænget storbyophold, fly, godt hotel og en nøje sammensat udflugtspakke, der indkapsler det helt særlige ved den by og det land, du besøger.

Se et udvalg af vores storbyferier nedenfor – og husk, du kan sagtens forlænge din storbyferie, og vi hjælper gerne med at skræddersy din rejse.