Portugal 

 
udskriv


Portugal er med sine 3.000 solskinstimer om året og over 800 km kyst et ferieparadis, men det er ikke kun et mildt klima og skønne landskaber, der gør Portugal til noget særligt.
Landet er utroligt alsidigt. Det ene øjeblik kan du stå i en sydende metropol og det næste nyde et glas portvin på en lokal beværtning langt fra andre turister.

Rejs til Portugal og oplev variationerne

Vælg en af Risskov Travel Partners fire forskellige rundrejser, som alle viser Portugals alsidighed. Mærk pustet fra de store opdagelsesrejsende i Lissabon eller oplev de små maleriske landsbyer, hvor traditionerne lever i et landskab præget af dramatiske kyststrækninger og blomsterdækkede bakker. Vælger du en af vores rejser til det nordlige uspolerede Portugal, venter vingårde langs Douro-floden og oplevelser for livsnydere, og en ferie på Madeira frister med spektakulær natur og evigt forår.

Ind i portugisernes verden med rejseleder

Tag på rundrejse i Portugal og oplev den autentiske sydeuropæiske charme. Fra blomsterøen Madeira til Douro-dalens bølgende bakker, vil vores kompetente rejseledere føre dig ind i historien og kulturen og vise dig hverdagen, som den former sig for portugiserne.

Du kan også se mere af den Iberiske halvø på vores rundrejser i Spanien.

 

 Portugal Rundrejse, ferie, Risskov Travel Partner, Porto, Lissabon, Maderia

 Ferie i Portugal? Oplev Madeira på rundrejse med rejseleder

 


Udskrift af: http://www.risskov.com/rundrejser/europa/portugal/?action=udskriv